Pogoji poslovanja

Splošno
Ti pogoji in določila veljajo za vso prodajo preko RENDL Lighting a.s. in izključujejo uporabo kakršnih koli odstopajočih splošnih in posebnih pogojev ali pogojev kupca. Nobeno neupoštevanje ali sprememba teh pogojev prodaje ni zavezujoča za RENDL Lighting a.s., razen ob pisni odobritvi pooblaščenega zastopnika podjetja RENDL Lighting a.s..

Cene in plačilo
Vsak izdelek ima prikazano ceno, ki vključuje davek. V nakupovalni košarici je prikazana skupna cena, v katero so vključene vse pristojbine, davki, stroški dostave in način plačila.

gotovino po povzetju
Plačilo z bančnim nakazilom
VISA, MasterCard, DinersClub


Dostava
Dobavni rok je naveden v nakupovalni košarici poleg načina dostave. V kolikor ima storitev/proizvod drugačen čas dostave, kot je izražen v nakupovalni košarici, bo ta dobavni rok naveden za te posamezne izdelke.

Pošta Slovenije
DPD pick up point
DPD Home
UPS

V primeru, da ima RENDL Lighting a.s. razlog za dvom v plačilno sposobnost ali zmožnost plačila kupljenih izdelkov, RENDL Lighting a.s. ni dolžan opraviti dostave in ima pravico do ustavitve dostave proizvodov, razen če kupec opravi predplačilo za dostavo ali poravna druge terjatve iz poslovnega odnosa ali jamstva, ki ga RENDL Lighting a.s. lahko razumno sprejme.

Blago vam bomo poslali preko UPS-a, ki bo izvedel tri poskuse dostave. O vsakem neuspelem poskusu vas bo UPS obvestil. Če ob tretjem poskusu dostava ni mogoča, bo paket vrnjen. Pred podpisom prevzema pošiljke nujno preverite, če so na paketu skrite poškodbe. Paket dvignite in preglejte embalažo v kateri je paket prispel. Pri dobavi steklenih izdelkov je z rahlim premikom pošiljke še posebej pomembno preveriti, da paket ne vsebuje razbitih izdelkov (v kolikor so ob premiku paketa proizvedeni zvoki razbitega stekla). Če sumite, da je proizvod poškodovan, je vaša odgovornost o tem obvestiti UPS pred podpisom prevzema.

Neprevzeti paketi
V primeru neprevzetega paketa vam bodo zaračunani vsi stroški vračila paketa pošiljatelju.

Vračanje izdelkov/storitev
Vračilo izdelka poteka na vaše stroške, razen v primeru, da je izdelek nedelujoč ali poškodovan ob dostavi. Vrnjene izdelke je potrebno poslati kot pismo ali paket brez plačila po povzetju. Stroški dostave morajo biti poravnani pred samo dostavo. V primeru menjave bo RENDL Lighting a.s. plačal za dostavo nadomestnega izdelka. Upoštevajoči pogoje vračanja izdelkov morate izdelek vrniti osebno ali po pošti. Zelo pomembno je, da ob vračilu uporabite storitve dostavnega podjetja, ki opravlja neposredno dostavo podjetjem.

Politika vračanja

Izdelke RENDL Lighting a.s. lahko vrnete v roku 14 dni.

RENDL Lighting a.s., v kolikor je vračilo upravičeno, povrne nakupno ceno izdeleka v najkrajšem možnem času, najkasneje pa v 30-ih dneh po prejetju vrnjenega izdelka. Stroške vračila izdelka krijete vi. RENDL Lighting a.s. krije stroške dostave nadomestnih izdelkov. V povratnem sporočilu morate jasno navesti razloge za vračilo izdelkov. Reklamacijska doba se šteje od dneva prejema izdelka ali prejema pomembnega dela izdelka. Če ste kupili izdelek narejen po meri ali izdelek z veliko mero prilagoditve, se obdobje vračila šteje od dneva, ko vas je RENDL Lighting a.s. obvestil o izdelku.


Ne izpolnjujete pogojev za našo politiko vračanja, če:
je pečat preverjanja pristnosti izdelka poškodovan/odprt.

Pri vračilu izdelka/storitve je pomembno:
- da je izdelek v enakem stanju, kot ste ga prejeli.
- Izdelka ne smete uporabljati, imate pa pravico preveriti stanje, v katerem je bil izdelek dostavljen. Če je bila med preverjanjem stanja povzročena škoda, izdelek ne izpolnjuje pogojev za vrnitev.

Garancija in storitve
Vsi izdelki imajo 1 leto garancije.

Politika zasebnosti
Pri naročilu izdelka morate vnesti vaše osebne podatke. S potrditvijo nakupa se strinjate, da vaše podatke hranimo in obdelujemo v skladu s politiko zasebnosti RENDL Lighting a.s. z namenom izpolnitve poslovnega dogovora z vami, kot našo stranko. Imate pravico vedeti katere podatke RENDL Lighting a.s. hrani z namenom poslovanja. Če so podatki napačni, nepopolni ali nepomembni, lahko zahtevate, da vaše podatke spremenimo ali izbrišemo. V tem primeru nas kontaktirajte preko elektronske pošte.

Višja sila
RENDL Lighting a.s. ne odgovarja za kakršno koli prekinitev, zamudo ali neizvedbo naročila, ki je posledica okoliščin na katere nimamo vpliva in nam neposredno ali posredno preprečujejo, ovirajo ali povzročajo neekonomičnost proizvodnje, dostave ali prevoza, dokler ta ovira ni odstranjena (višja sila).

Upošteva se, da takšne okoliščine vključujejo težave pri nabavi surovin, ter druge težave in motnje, vključno, a ne omejeno, na vojno, stavke ali izgrede, delovne spore, zaprtje državnih mej, požare, poplave, neurja, nesreče, pomankanje goriva ali električne energije, pomankanje prevoznih storitev, ovire ali prekinitve v zvezi s prevozom na morju ter okvare ali kakršne koli motnje v zvezi z našo opremo ali napravami, ki so potrebne za izpolnjevanje obveznosti iz naših sporazumov.